Luxe Bungalowwoning

“Heerlijk comfortabel wonen in deze ruime woning”

Deze luxe bungalowwoning is opgebouwd met duurzame materialen. De gevels en het dak bestaan uit Houtskeletbouw elementen en zijn voorzien van duurzaam isolatiemateriaal. De binnenwanden bestaan ook uit houtskeletbouw elementen en zijn eveneens voorzien van duurzaam isolatiemateriaal.

Om een strak en toch ook variërend beeld te creëren is de gevel voorzien van verticale houtendelen die in verschillende diktes naast elkaar zijn aangebracht. Aan de onderzijde van het dak zijn de zelfde houtendelen bevestigd en lopen in een lijn over met de houtengeveldelen. De woning is rondom voorzien van betonnen vloer met verschillende trappen die toegang geven naar de verschillende deuren van de woning.  Het dak is voorzien van beplating die een klein gedeelte boven de dakrand uitsteekt voor een extra duurzaam karakter en uitstraling. Het is mogelijk midden op het platte dak zonnepanelen te plaatsen voor eigen energieopwekking.

De entree bevindt zich bij het ingekeepte deel van de woning die te betreden is via de veranda. Bij het openen van de voordeur komt u binnen in de hal waar u toegang heeft naar de keuken/woonkamer, de slaapkamer, badkamer, berging en toilet. De woonkamer is voorzien van luxe keuken en heeft aan twee kanten een schuifdeur waarbij verbinding blijft met de buitenomgeving. Aan de andere kant van de woonkamer is doormiddel van een schuifdeur de master bedroom te betreden die voorzien is van een toilet en douche. Vanuit iedere slaapkamer is de buitenruimte te bereiken middels een schuifdeur.

Deze woning is energiezuinig vanwege de goed geïsoleerde vloer, gevels en dak. Het is mogelijk de woning energie neutraal te maken door het dak te voorzien van zonnepanelen of door het toepassen van een warmtepomp.